Kom buiten spelen in Avonturenpark Valdeludo

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes jezelf lekker uitleven in de speeltuin in hartje Limburg! Bij Valdeludo in Echt kan je spelen, bouwen, klimmen, klauteren en spetteren in het water! Gegarandeerd uren speelplezier! Terwijl de kids zich opperbest vermaken, kunnen de volwassenen (begeleiding) alles, onder het genot van gratis koffie, thee, water, smaakwater en suikervrije ranja's, goed in de gaten houden. Met de kleintjes meespelen mag natuurlijk ook. Valdeludo is uitermate geschikt voor allerlei schoolreisjes, kinderfeestjes en kinderdagverblijven.


  • about slider img
  • about slider img
  • about slider img

De leukste speeltuin van Limburg

Met meer dan 25 attracties of speeltoestellen vind je in deze speeltuin wel voor ieder wat wils. Ga de strijd aan op onze kinderkartbaan samen met je vriendjes, spring zo hoog als je kunt bij de bungeetrampolines, timmer jouw eigen hut in het timmerdorp, klauter op het hoogteparcours of ga de uitdaging aan tijdens een potje lasergamen! Zal jij als laatste overblijven?

  • about slider img
  • about slider img
  • about slider img

Wanneer kom je spelen?

Valdeludo biedt alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en de ouders! Je hoeft je bij ons niet te vervelen! Kijk in de agenda voor onze openingstijden en koop alvast online jouw ticket met één euro korting per ticket! Timmer jouw eigen hut onder toezicht van onze medewerker en van papa & mama of bedenk de beste tactiek in onze outdoor lasergame-arena. Versla jij jouw vriendjes en vriendinnetjes?

Dorst gekregen van al dat spelen?

Van al dat spelen krijg je natuurlijk een beetje dorst en trek in een lekkere snack. Voor maar € 2,50 ontvang je een echte Valdeludo beker die je bij de healthy-lemonade bar ook nog eens onbeperkt mag vullen met water, smaakwater en suikervrije ranja! Je ouders mogen gratis koffie en thee drinken! Koop je Valdeludo-munten bij het hutje voor maar € 1,00 per stuk en lever deze in bij de foodtrucks of het hutje voor een lekker frietje, snack of ijsje!

Jij komt toch ook spelen bij Valdeludo?

Wil je meer weten over prijzen?

Meer informatie!