img

Kinderfeestje organiseren?

Op zoek naar een leuk en uniek kinderfeestje in Limburg? Valdeludo biedt de uitkomst! Kinderfeestjes bij Valdeludo zijn geschikt voor iedere leeftijd tegen een vaste prijs. Bovendien is spelen bij Valdeludo een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring! Bij Valdeludo kun je een compleet kinderfeestje organiseren.

Een kinderfeestje waar niemand zich verveelt!

Avonturenpark Valdeludo biedt meer dan 25 attracties waar de kids zich helemaal kunnen uitleven. Zo zijn er de meer ouderwetse attracties zoals spelen in de zandbak tot stoere attracties voor de echte bikkels, denk maar eens aan het huttenbouwbos, de quadbaan of de tarzanswing! Ouders kunnen rustig een oogje in het zeil houden terwijl zij een gratis kopje koffie of thee nuttigen op het terras. Wanneer je een kinderfeestje boekt trakteert Valdeludo ook nog eens op cake! En als het regent? Geen probleem! In combinatie met ‘grote broer’ All-in Echt, zijn er genoeg activiteiten die het kinderfeestje alsnog onvergetelijk kunnen maken. Zo kunnen er extra indoor activiteiten worden geboekt zoals bowlen, indoor lasergame, glow in the dark golf en indoor karten.

Lekker frietjes als afsluiter van een perfect kinderfeestje!

Geniet als afsluiter van deze bijzondere dag met zijn allen van frietjes en mini snacks, want van al dat spelen heeft iedereen vast en zeker honger gekregen! Samen een dag vol plezier waar iedereen op school zeker lang over na zal praten…

Reserveer nu alvast online de tickets

Organiseer je kinderfeestje direct en boek nu alvast de online tickets! Nu is het alleen nog wachten totdat het feest losbarst… Speciale wensen? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden via het contactformulier, email of telefoon.

Kinderfeestjes (Vanaf 6 kinderen)

 • Entree + Cake + onbeperkt water, smaakwater en suikervrije ranja + Friet met mini snacks
  en saus

  € 15,50 p.p.

 • Bowlen

  € 3,- p.p. extra

 • Glow in the dark Golf

  € 4,- p.p. extra

 • Indoor lasergame

  € 5,- p.p. extra

 • Indoor karten (vanaf 140cm)

  € 10,- p.p. extra

Een kinderfeestje boeken?

Plan nu simpel online je kinderfeestje!

Reserveren