• about slider img
  • about slider img
  • about slider img

Bedrijfsuitje in Limburg

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het hartje van Limburg voor jouw collega’s? Avonturenpark Valdeludo is een veelzijdige accommodatie. Bij Valdeludo is het mogelijk om een compleet bedrijfsuitje te organiseren. Wat je ook in gedachten hebt, wij denken met je mee…

Teambuilding

Een bedrijfsuitje is pas helemaal compleet met een teambuildingselement. Werk samen om als eerste uit de escape room te komen. Of daag elkaar uit met boogschieten, paintball of indoor karten. Niets is te gek! Tijdens een bedrijfsuitje bij Valdeludo word je uitgedaagd om samen te werken, maar heb je vooral veel plezier.

Personeelsfeest

Ben je met een grote groep? Sluit je bedrijfsuitje dan af met een personeelsfeest. Er zijn mogelijkheden voor een heerlijke barbecue of een echt themafeest van Valdeludo By Night. Heb je zelf ideeën? Neem contact met ons op en stel zelf je bedrijfsuitje samen.

Het is ook mogelijk om een indoor bedrijfsfeest te organiseren. Kijk voor meer informatie op de website van onze “grote broer” All in Echt.

Een programma op maat?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op