• about slider img
  • about slider img
  • about slider img
  • about slider img
  • about slider img
  • about slider img


Schoolreisje in Limburg

Een schoolreis bij Avonturenpark Valdeludo in Echt Limburg biedt een veilige speelomgeving en heeft complete arrangementen voor iedere schoolreis. Valdeludo is een speeltuin met heel veel leuke en stoere attracties voor zowel grote als kleine kinderen van de basisschool.

Schoolreis bij Valdeludo

Bij Avonturenpark Valdeludo komen kinderen spelen, ravotten, timmeren, spetteren en gaan op avontuur! Met meer dan 25 speeltoestellen en attracties zoals lasergame, water- en zandplaats, kabelbaan, hoogteparcours, vlotje varen en nog veel meer zal nooit niemand zich vervelen. Bij de grotere attracties zijn begeleiders van Valdeludo aanwezig om alles in goede banen te leiden. Op ons overdekt horecaplein, de foodtrucks en het koffieterras kan iedereen weer even lekker zitten en opladen.

Bij dit schoolreisje kom je niets tekort!

Slepen met grote tassen en flessen drank is niet nodig, want voor €2,50 mogen de kids onbeperkt drinken! Er is een gratis parkeergelegenheid direct bij het avonturenpark. Er mag één begeleider per 20 kinderen gratis mee en die mag ook nog eens gratis koffie en thee drinken.

Schoolreisjes zijn uitsluitend door de week te boeken en kunnen in overleg buiten reguliere openingstijden georganiseerd worden. Reserveren is mogelijk vanaf 50 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om een schoolreisje op maat te organiseren.

50 <100 kids >100 kids
Toegang €9,95 €8,95
Extra (optioneel)
Onbeperkt frisdrank €2,50 €2,50
Onbeperkt frisdrank en friet met snack en saus €6,95 €6,95

Een schoolreisje op maat?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op