• about slider img
  • about slider img

Eten en drinken

Geniet midden in Valdeludo van de heerlijkste snacks en drankjes bij ons overdekte horecaplein omgeven door diverse foodtrucks. Betaal met de Valdeludo munten, die verkrijgbaar zijn bij de hoofdingang. Koffie en thee zijn voor volwassenen kosteloos.

Onbeperkt frisdrank

Valdeludo denkt ook aan de natuur! Je mag je eigen beker meenemen en deze de hele dag onbeperkt vullen met frisdrank voor €2,50 p.p. Heb je geen beker? Koop dan je eigen unieke Valdeludo beker voor maar €1,-. Het frisdrank assortiment bestaat uit cola, cola light, sinas, 7up, ice tea, appelsap, spa blauw, spa rood. Boek nu je ticket online en ontvang een euro korting!

Valdeludo picknickontbijt

Kom ontbijten bij Valdeludo! Reserveer een picknickmand en kom heerlijk picknicken in het zonnetje op onze speciaal ingerichte picknickplaats. Het ontbijt is beschikbaar vanaf 8 april. Een picknickontbijt voor volwassene kost € 5,- p.p. en voor een kind € 3,50 p.k. Kinderen tot 2 jaar mogen met papa en mama mee eten. Reserveer uiterlijk een dag van te voren je ontbijt via het online ticketsysteem, via 0475-418908 of mail naar info@valdeludo.nl.